Bréking: Snoop Dogg Marosbogáton

Snoop DoggSnoop Dogg barátunk imidzséhez hozzázartotik, hogy nem mindig orientált térben és időben. Így történhetett, hogy mostanában a kolumbiai Bogota helyett Marosbogátról csekkolt be Instagramján. Snoop épp az Estero Picnic fesztiválon tolta a füvet gengszterreppet, amikor megtörtént a dolog. Ami ez után történt, az egészen parádés. A szemfülesebb rajongók kiszúrták a zenész tévedését, és a sajtó munkatársai odáig mentek, hogy megkeresték Marosbogát polgármesterét, Barta Lászlót is az ügyben.

A polgármester reakciója is önmagában is zseniális volt, emondta, hogy a kétezres fős község szívesen látja Snoopot, pont most adnak át egy panziót, ráadásul van egy 700 fős lagzitermük, is, melyben már járatak amerikaiak is, így jöhet akár a teljes slepp is. Bogáta vendégszerető lakossága káposztalevessel, sült malaccal és tiszta szívvel várja őket.

Snoop Dogg Instagram

forrás: https://visitbogata.com/

A kis falu, olyat tett eztán, ami után egy multi pr-osa is megnyalná mind a 10 ujját, fogták és létrehozták a visitbogata.com oldalt, melyben bemutatják a falu jellegzetességeit a rajongóknak.

“Snoop véletlenül csekkolt be Bogátára, de neked nem úgy kell. Nézd meg, miért érdemes ellátogatni ide!” – írják az oldalon.

Leleményességük nem is maradt viszonzatlan, Snoop ki is írta, hogy üzeni romániai rajongóinak, hogy hamarosan felkeresi őket. Ráadásul mindeközben már a #visitbogata hashteget használva, új lendületet adva a terjedésnek.

Mit lehet hozzátenni a történethez? A tanulság az, hogy ne ijedj meg, ha egy betépett amerikai repper jelenik meg az interneten portád táján, hanem csapj le a lehetőségre!

Arra, a keresőszóra, hogy “Visit Bogata” ebben a pillanatban 370.000 találatot, hoz a Google (összehasonlításul a szomszádos Marosludasra 32.900-at).

A találatok között szerepel a kezdeményezés frissen létrehozott Facebook, Instagram és Twitter oldala. Hatalmas riszpekt Bogátának,  ne felejtsd el, téged is várnak, ha csillingelni támad kedved a nyáron:

https://visitbogata.com/

Szóljak, ha írok hasonlót?