Tartalommarketing a gyakorlatban – könyvajánló

Először eléggé furcsán éreztem magam. Hogy írjak ajánlót a Tartalommarketing a gyakorlatban c. könyvről melyet nem is olvastam – és nem is fogok az ajánló megjelenése előtt? Úgyhogy értetlenkedve vettem tudomásul Bártfai Balázs megkeresését.

Tartalommarketing a gyakorlatban

Két oka van, hogy mégis belevágok. Az egyik az, hogy nekem – mint kivitelezőnek – hoz a konyhára, ha a tartalommarketinggel minél szélesebb körben foglalkoznak. A magyar piac kicsi ugyan, de ez a szegmens messze nem telített. Úgyhogy mindenképpen jó, ha nagyobb lessz a könyv visszhangja, mert így jobban bekerül a köztudatba a tartalommarketing is. Olvass tovább!

Hányan olvassák végig a szövegeidet?

A szövegírásnak rengeteg célja lehet a közvetlen értékesítéstől kezdve a keresőoptimalizálásig. Egy kérdés azonban minden szövegírás műfajban megkerülhetetlen: az, hogy hányan olvassák végig a szövegedet?

Szerencsére a weben nem kell teljesen a sötétben tapogatózni. Néhány eszközzel könnyedén kideríthető, hogy a látogatók vették-e rá a fáradtságot, hogy elolvassák a tartalmad. Olvass tovább!

Facebook képméretek 2017-ben

Az, hogy a céges Facebook oldalon a megosztott blogbejegyzések és képek is hibátlanul jelennek meg nagyban hozzájárul a cégről alkotott kedvező első benyomás kialakításához.

Ahhoz, hogy ez a benyomás tökéletes legyen nem kell feltétlenül social media gurunak lenni. Elegendő egy kis odafigyelés és a Facebook képméretek ismerete. Olvass tovább!