Online Marketing Tanácsadás

5/5 - (2 szavazat)

Beszéljünk online marketingedről!

Ha több ügyfelet szeretnél, ha új kampányra készülsz, vagy úgy érzed, hogy már ideje lenne valakivel beszélni, aki ért az online marketinghez, akkor jó helyen jársz, az online marketing tanácsadás neked szól.

A konzultáció során elkezdjük átnézni online megjelenésed és feltérképezni azokat a pontokat, ahol lehet javítani rajta. Keressük meg közösen azokat a célokat, melyek teljesüléséhez közelebb juthatsz egy inspiráló beszélgetés mellett. Érdemes konzultálnunk, ha ötleteket keresel egy új kampányodhoz, vagy csak simán úgy érzed, hogy most végre már jó lenne valaki olyannal beszélni, aki tényleg ért az online marketinghez.

Mi fog történni?

Leülünk egy kávé mellé, felcsattintjuk a gépet, átnézzük weboldalad és mneglévő hirdetéseid. Elmondod, hogy milyen eredményt szeretnél elérni. Meghatározzuk célcsoportod és az elérésükhöz szükséges csatornákat, irányvonalakat. A végén pedig ötletekkel felvértezve térsz haza, tőlem pedig kapsz egy kivonatot beszélgetésünkről.

Mi nem fog történni?

Nem bullshitelek és nem fárasztalak hárombetűs rövidítésekkel. Számomra fontos, hogy hasznos, gyakorlatban is használható tudást adjak át neked. A marketing tanácsadás számomra azt jelenti, hogy hatékony segítséget nyújtok számodra, nem egy másfél órás fingfaragást.

Miért érdemes engem kérdezned?

Már több száz hazai vállalkozás marketingjéhez járultam hozzá valamilyen formában. Gyakorlatilag nem létezik olyan online hirdetési csatorna, melyről ne rendelkeznék valós, gyakorlati tapasztalattal. Pontosan ez a gyakorlati tudás az, melyre szükséged van, nem tankönyvszagú információkra vagy légbőlkapott elképzelésekre.

Emellett számos helyen tartottam és tartok előadást online marketing témában: többek közt a Marketing Expón, a Magyar Marketing Fesztiválon, vagy a Google-nél rendezett Online Marketing Inspirációk Workshopon.

Miről érdemes kérdezned?

Amiben tudok segíteni: az honlapod áttekintése, szövegírás, tartalommarketing, Google Ads, Facebook kampány, keresőoptimalizálás, hírlevélkészítés, médiamegjelenések és általában véve minden online marketinggel kapcsolatos dolog.

Miről nem érdemes kérdezned?

Tapasztalatokkal elsősorban az online marketing területén rendelkezem, így hasonló, de mégis más területen felmerülő kérdések esetén (pl.: sales, offline marketing) érdemes más szakértőhöz fordulnod.

Mennyibe kerül?

A tanácsadás időtartama másfél óra, díja, pedig 60.000.- Ft. Neked semmit nem kell kockáztatnod. A marketing tanácsadás csak akkor kerül pénzbe, ha elégedett vagy a végén.

Csak akkor kell kifizetned, ha hasznos számodra. Ha nem, akkor nincs harag, sőt még a kávédat is kifizetem, csak arra kérlek, hogy ezt az első háromnegyed órában jelezd.

Online marketing tanácsadás – Jelenkezz most!